martes, 10 de julio de 2007

SORTIDA A LYON
11-14 D´OCTUBRE
2007
Museu Lumière

LYON, el bressol del cinema. Allà on els germans Lumiere van filmar “La sortida de la fabrica” la tant celebrada primera pel·lícula exhibida en públic, a hores d’ara hi ha un carrer que es diu just així: Rue du Premier Film.

El lloc en qüestió és a Lyon, on vivien aquests singulars germans, propietaris d’una fabrica i un magnífic palauet que han acabat reconvertits en un interessant museu dedicat al cinema, l’Institut Lumiere.

Becquians/es, no us agradaria apropar-vos a l’origen del cinema i veure-ho de prop?

La proposta de la Junta es:

- Anar a Lyon aprofitant el pont del Pilar, sortint el dijous 11, al vespre,i tornant el diumenge, 14 d’octubre . Així, tenim 2 dies ben sencers per dedicar al museu i conèixer la ciutat, i la resta per fer el viatge sense massa presses.

- Els costos d’estada no són massa elevats: 50-60 € una habitació doble per dia (és a dir uns 85 € per persona) en un hotel de suggerent nom, Le Lumiere.

Cal afegir-hi la entrada al museu, 6 €. I es clar, les despeses del transport per la ciutat i el menjar. Compteu aproximadament 180-200 € per cap.- Cal afegir-hi el viatge. Com no hi ha manera fàcil i directa d’anar-hi, ni en tren, ni en avio, hem pensat fer-ho en cotxe (hi ha combinacions mixtes,tren-cotxe que podem discutir si voleu).

Entre Barcelona i Lyon hi ha uns 640 Km, tots per autopista i el viatge – sense comptar parades tècniques- te una durada de 6 hores 30 m.

El cost estimat es d’uns 120 € en carburant, mes100 € de les autopistes, per cada cotxe, anada i tornada. Si fóssim 4 persones per cotxe, resultaria a 55 € per persona.

En resum: aproximadament, tot plegat, uns 250 € per cap.

Per començar-ho a preparar necessitem saber quanta gent hi ha interessada. Així que teniu fins a final de mes per pensar-vos ho!!
El límit, el dia de platja i paella on esperem ens trobarem tots plegats. Desprès, els “viatgers” ens haurem de trobar de nou per acabar-ho de preparar en regim d ’autogestió.

Animeu-vos becquians/es: la France vous attend!!!

No hay comentarios: